Om os

Habasit, med sæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme. Gennem strategiske virksomhedsovertagelser og egen udvikling er produktudbuddet udvidet til et unikt totaltilbud af drivrems- og transportbåndsløsninger. 

Al produktudvikling foregår i egne laboratorier, og produkterne fremstilles i 17 produktionsanlæg i Europa, Nordamerika og Asien. Habasit har branchens mest avancerede laboratorier, og det årlige budget for forskning og udvikling er ca. 8 % af selskabets omsætning. Distributionen varetages af et verdensomspændende netværk med 38 datterselskaber, som videreforædler produkterne gennem konfektionering, og de er ansvarlige for salg og service på deres lokale markeder. Den konsoliderede omsætning er (i 2014) steget til ca. 6 milliarder kroner, og organisationen består af i alt ca. 3.600 medarbejdere.  

Forretningsområder

Habasit AB er et 100 % ejet datterselskab med ca. 50 medarbejdere som betjener det nordiske marked med både enkle og avancerede løsninger for produktionsindustri, handel og offentlige anlæg. Eksempler på dette kan være værksteds- levnedsmiddel-, papir-, træ-, materialehåndterings-, tekstil- og kemiindustrien. Som komplet leverandør tilbyder Habasit AB et system af produkter, konfektionering, konsultation og service.

Den unikke produktpalet med Habasit gør det muligt at tilbyde økonomisk optimerede løsninger, hvilket indebærer, at vi tager et samlet ansvar for driftsøkonomi, kvalitet, funktionalitet og leveringer for meget mere end bare transportbåndet eller drivremmen.