Ansvar

Kundservice
Du kan ringe når som helst i kontortiden eller sende en e-mail til Habasit eller en Habasit Partner for at få hjælp eller få et spørgsmål besvaret. Som kunde hos os har du ret til hurtig og sikker hjælp.

Habasit partnere
Habasit partnere er vores udvalgte, forhandlende virksomheder i de nordiske lande. De har gennemgået den nødvendige uddannelse i Habasits produkter, som gør dem i stand til at yde en ensartet rådgivning og service i hele norden, og de er samtidig værdige repræsentanter for Habasits kundeorienterede virksomhedsfilosofi. De ved, hvad kunderne i deres region har brug for til deres daglige drift og tilbyder tilpassede lagre og værksteder med meget god leveringskapacitet. På den måde får du altid levering og service med korte leveringstider og et omkostningseffektivt samarbejde med Habasit-organisationen.

Montage på stedet og forebyggende vedligeholdelse
Ved hjælp af vores serviceteknikere og partnere tilbyder vi hurtig og professionel montering på stedet. For de kunder, som prioriterer langsigtet omkostningsreducering, tilbyder vi desuden et system med forebyggende vedligeholdelse. Mange køber denne tjeneste nu om stunder, da forebyggende vedligeholdelse oftest er den bedste måde til at mindske dyrebare driftsforstyrrelser i kundens eller slutbrugerens produktion.