Habasit Internet Privacy Policy - Fortrolighedspolitik

Effektiv fra: 2007-09-03

Habasit AG (moderselskabet for alle medlemmer i Habasit-gruppen) er meget omhyggelig med at beskytte dit privatliv med henblik på alle personlige oplysninger, som du sender til os, når du bruger vores hjemmeside. Nedenfor angiver vi, hvordan vi bruger oplysninger om dig, som vi kan få fra vores hjemmeside. Med “vi/vores/os” henviser vi til Habasit AG, Römerstr.1, CH-4153, Reinach-Basel, Schweiz.

Indsamling af oplysninger
Du kan besøge de fleste af vores hjemmesider uden at efterlade nogen identificerbare oplysninger om dig selv. Vores web-servere registrerer kun dit domænenavn eller din IP-adresse, når du besøger vores hjemmeside.
Der er dog visse områder på vores hjemmesider, hvor vi kan have brug for nogle personlige oplysninger fra dig for at kunne opfylde specifikke forespørgsler, bl.a. yderligere information om vores produkter. Du kan registrere dig for at modtage downloads og brochurer om produkterne og tjenesterne, som Habasit-gruppen tilbyder. Oplysningerne, som vi beder om, kan f.eks. være navn, adresse, telefonnummer, faxnummer, og/eller e mailadresse, og du sender oplysningerne via vores online-fremsendelsesformular.

Brug af indsamlede oplysninger
Vi indsamler dit domænenavn og din IP-adresse for at registrere antallet af besøg, den gennemsnitlige tid som besøgerne er på hjemmesiden, de læste sider, etc. Du kan normalt indstille din Internetbrowser, hvis du ikke ønsker, at din pc lagrer disse oplysninger og lader os få adgang til dem. Hvis du vælger ikke at acceptere cookies, så fungerer funktionen automatisk login ikke. Vi bruger disse oplysninger til at lave statistikker over brugen af vores hjemmeside og til at forbedre indholdet. Personlige oplysninger, som du sender til os, bruges kun til følgende:
- til besvarelse af din forespørgsel eller til behandling af dine forespørgsler om information, produkter eller tjenester. Vi videregiver, sælger eller udlejer ikke personlige oplysninger om dig til nogen tredje part udenfor Habasit-gruppen (medmindre de er engageret på vegne af Habasit-gruppen) til hjemmeside-hostingformål.
- til at hjælpe os med at forstå hvilke produkter eller tjenester der kan være interessante for dig, så vi kan forbedre og udvikle vores produkter og tjenester.
- til at udføre vores forpligtelser som følge af en kontrakt, som er oprettet mellem dig og os.
- til at lade dig deltage i interaktive servicefunktioner når du ønsker det.
- til at informere dig om ændringer i vores service.

Vi videregiver dine oplysninger til den relevante virksomhed i Habasit-gruppen i dit land, så de kan behandle din forespørgsel eller dit ønske om information. Vi kan også videregive oplysningerne indenfor Habasit-gruppen, så udvalgte medlemmer i Habasit-gruppen kan bruge dem på generelt samme måde som beskrevet ovenfor. Det gøres for at Habasit-gruppen som helhed skal kunne imødekomme dine ønsker og forstå hvilke produkter og tjenester i Habasit-gruppen, du er interesseret i.

Medlemmer i Habasit-gruppen kan kontakte dig via e mail, telefon, fax, SMS eller post.

Habasit-gruppen kan videregive dine personlige oplysninger til andre virksomheder, som vi engagerer til at varetage vores tjenester til dig, så din forespørgsel eller dit ønske om information om vores produkter kan behandles. Disse virksomheder er kontraktligt forpligtet til kun at bruge oplysningerne som en del af tjenesterne, som vi har engageret dem til at udføre. Vi videregiver kun personlige oplysninger, hvis du selv beder om det, eller hvis loven kræver det (f.eks. for at beskytte din konto mod bedrageri).

Links til andre hjemmesider
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider, f.eks. til andre medlemmer i Habasit-gruppen, Habasit’s partnervirksomheder, Habasit’s distributører og myndigheder. Vi forsøger kun at have links til sider, som har de samme høje standarder og respekt for privatlivet som os, men vi er ikke ansvarlige for indholdet, sikkerheden eller metoder til behandling af personlige oplysninger på de andre hjemmesider. Det indebærer, at når du først har forladt vores hjemmeside, er vi ikke ansvarlige for beskyttelsen og hemmeligholdelsen af nogen oplysninger, som du opgiver. Du bør være forsigtig og læse informationen om behandling af personlige oplysninger, som gælder for den pågældende hjemmeside.

Dataoverførsel
Vi kan have behov for at videresende dine oplysninger til andre lande, f.eks. til virksomheder i Habasit-gruppen eller til personale som arbejder i disse lande for os, eller som vi har engageret til at hjælpe os med vores virksomhed. Det kan f.eks. dreje sig om at sende dig informationen, som du har bedt om, udføre din bestilling, administrere din kundekonto eller tilvejebringe supporttjenester.

Datasikkerhed
Vi sørger for at opretholde passende fysiske, elektroniske og administrative sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger, som er indsamlet via vores hjemmeside, mod uautoriseret adgang og afsløring. Vi begrænser adgangen til dine personlige oplysninger til medarbejdere i Habasit-gruppen eller personalet i virksomhederne, som vi engagerer til behandlingen, og kun hvis de har behov for oplysningerne til formålet.
Selvom vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, er det desværre ikke muligt at garantere, at overførslen af oplysninger via Internettet er sikker. Når vi modtager dine oplysninger, bruger vi strikte fremgangsmåder og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang eller brug.
Hvis vi har givet dig (eller du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til visse dele af vores hjemmeside, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode hemmelig. Vi beder dig om ikke at afsløre adgangskoden for nogen.

Adgang til indsamlede oplysninger
Du kan bede om detaljer vedrørende de personlige oplysninger, som vi har samlet om dig. Det er muligt, at du skal betale et mindre administrationsgebyr for dette. Hvis du ønsker en kopi af oplysningerne, som vi har samlet om dig, bedes du kontakte info@habasit.com.
Hvis du mener at nogen af oplysningerne, som vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, kan du bede os om at rette eller opdatere oplysningerne, som du har givet os via vores hjemmeside, ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Vi retter eller opdaterer disse oplysninger på behørig vis så hurtigt som muligt.

Kontakt os
Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik eller har nogen indvendinger, bedes du sende en e-mail til info@habasit.com for at kontakte os. Vi tager godt imod alle dine spørgsmål og forslag vedrørende vores fortrolighedspolitik og andre områder i vores virksomhed.

Ændringer til denne policy
Det kan ske, at vi ændrer denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Læs venligst denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for at se eventuelle ændringer og sikre at du er tilfreds med den. I tilfælde hvor vi allerede har indsamlet dine personlige oplysninger, vil vi dog ikke ændre måden vi bruger dem på uden dit samtykke.