Jogvédelem

Információk az Interneten

Habasit GmbH, Bécs ezen a Web-oldalon lehetőleg precíz és korrekt információkat próbál nyilvánossá tenni. Ez azt jelenti, hogy nem tud folyamatos és hibátlan hozzáférést garantálni. Éppen ezért nem tehető felelőssé a teljesség hiánya miatt vagy pontatlanság miatt valamint nem tudja garantálni azt sem, hogy a weboldal és a szerver vírusoktól vagy más káros elemektől mentes.
Termékfelelősség / Megjegyzések a felhasználáshoz
A vevő felelős a Habasit termékek megfelelő kiválasztásáért és felhasználásáért valamint az ezzel szorosan összekapcsolódó termékbiztonság területért.

Minden adat / információ ajánlott értékeket tartalmaz; ezek az adatok megbízhatóak, viszont nem adnak biztosítékot a termékek alkalmasságáról ill. helyességéről különleges felhasználások esetében valamint nem nyújtanak garanciát. Az itt megadott értékek laborban végzett teszteken alapulnak, melyek kis mennyiségre kialakított standard körülmények között zajlanak és nem feltétlenül egyeznek meg a termelési körülményekkel ipari felhasználás esetén. Új eredmények és tapasztalatok rövid távú, mindenféle előzetes bejelentés nélkül is változhatnak.

MIVEL A HABASIT GMBH, A LEÁNYVÁLLALATAI ÉS KÉPVISELETEI ESETÉBEN SEMMIFÉLE BEFOLYÁSSAL NEM RENDELKEZIK A FELHASZNÁLÁSI KÖRÜLMÉNYEKRE, NEM TUD SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET VÁLLALNI AZ ITT EMLÍTETT TERMÉKEK ALKALMASSÁGA ÉS HASZNÁLHATÓSÁGA TEKINTETÉBEN. UGYANEZ ÉRVÉNYES A GYÁRTÁSI EREDMÉNYEKRE / A GYÁRTÁSI MENNYISÉGEKRE / A TERMÉKEK GYÁRTÁSÁRA IS VALAMINT AZ ESETLEGES HIÁNYOKRA, KÁROKRA, FOLYMATOKBÓL EREDŐ KÖVETKEZMÉNY KÁROKRA ÉS AZOK TOVÁBBI KIHATÁSAIRA IS.